Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yağmur uyarısı!

Sabah saatlerinde hava durumunun yurdun birçok kesiminde güneşli geçmesini bekleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), öğle saatleri için özellikle İç Anadolu Bölgesi'ne önemli uyarılarda bulundu. Hava durumu raporunda Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesi dışında yurdun tüm kesimleri için yağış uyarısında bulunan MGM, Ankara ve Eskişehir için kuvvetli yağış tahminine yer verdi. MGM, İç Anadolu Bölgesi'nin bazı kesimleri için ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için yağmur uyarısı!

Günün ilk hava durumu değerlendirmelerini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bazı bölgeler için kuvvetli yağış değerlendirmesinde bulundu. Kırklareli'nin Demirköy, Vize, Sarayköy ilçeleri ve Kırıkkale, Kırşehir çevrelerine dikkat çeken MGM, bu bölgeler için uyarılarını paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Van, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah ilk saatlerde Kırklareli'nin Vize, Demirköy ve Sarayköy ilçelerinde, öğleden sonra ise İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da bugün hava gökgürültülü sağanak yağışlı. Hava sıcaklığı ise en düşük 21, en yüksek 29 derece olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.