Hava Durumu

Meteoroloji'den flaş uyarı

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den flaş uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Kars, Iğdır, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri, Eskişehir'in doğu ilçeleri, Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri ile yarın(Cuma) Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş çevreleri veAdana ve Osmaniye'nin kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın yarın İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadolu'da güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Rüzgarın  Genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadoluda güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.