Hava Durumu

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Bursa'da sıcaklıklar yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son hava durumu raporuna göre; Bursa'da yağış beklenmiyor. Parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenen Bursa'da sıcaklıklar 17 dereceyi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Bursa'da sıcaklıklar yükseliyor

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre; Bursa'da hava sıcaklıkları bugün itibari ile yükselmeye başlıyor. Çarşamba günü sıcaklıkların 25 derecelere çıkacağı Bursa'da bu hafta tam bir bahar havasının yaşanması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre: bugün (Pazartesi) Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Malatya, Ağrı, Ardahan, Van, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevrelerinin, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, İç Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz'de doğu ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Akdeniz ve Malatya çevrelerinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu bugün (Pazartesi) Bilecik çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 22°C

parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.