Hava Durumu

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bu tarihlere dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahminlerine göre 6 Mayıs Pazar ve 7 Mayıs Pazartesi günleri yurt genelinde yağış, bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den uyarı geldi! Bu tarihlere dikkat

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Adana, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

PAZAR VE PAZARTESİ GÜNLERİ YAĞIŞLI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son hava durumu tahmin raporununa 5 Mayıs Cumartesi gecesinden itibaren İstanbul ve Marmara çevresinde, 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde ise yurt genelinde (bazı bölgeler gök gürültülü) sağanak yağışlı geçecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.