Hava Durumu

Meteoroloji saat verdi! Yağış geliyor, günlerce sürecek..

Marmara Bölgesi için Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinin yağışlı geçmesi tahmin edilirken Ankara'da bir hafta boyunca her gün sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji saat verdi! Yağış geliyor, günlerce sürecek..

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, öğleden sonra Sakarya'nın güney kesimlerinin kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bölgede yer yer sis ve pus hadisesi beklenirken rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

MARMARA'DA 4 GÜN YAĞIŞ

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, İstanbul ve Ankara için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Marmara Bölgesi için Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinin yağışlı geçmesi tahmin edilirken Ankara'da bir hafta boyunca her gün sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan 5 günlük hava tahmin raporuna göre; Marmara Bölgesi'nde yağışlar, 28 Mayıs Pazartesi günü bölgenin batısında kesilmeye başlasa da güney, güney doğu ve doğusunda devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.