Hava Durumu

Meteoroloji uyardı: Bursa donacak!

Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yayınlanan son verilere göre soğuk havanın etkisi altına giren Türkiye'nin batısında, akşam saatlerinden itibaren yağış bekleniyor. Yağışların Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı belirtiliyor.İşte 3 Aralık hava durumu tahminleri...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji uyardı: Bursa donacak!

3 Aralık son hava durumu tahminleri yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA'DA AKŞAM SAATLERİ YAĞIŞ VAR

Puslu bir sabaha uyanan Bursa'da gün içinde hava çoğunlukla parçalı bulutlu olacak. Akşam saatlerinde ise yağış var. Hava sıcaklığı ise 5 ila 16 derece arasında değişecek.

YARIN BURSA BUZ KESECEK

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Çarşamba günü itibariyle Bursa'da hava iyiden iyiye soğuyacak. Çarşamba günü hava sıcaklığının 6 ila 9 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.