Hava Durumu

Meteoroloji uyardı! Bursalılar pazar gününe dikkat!

Meteoroloji, 5 günlük hava tahminlerini açıkladı. Son verilere göre, 7 Nisan Cumartesi günü (yarın) Bursa'da yağış beklenmezken, 8 Nisan Pazar günü Bursa'da sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji uyardı! Bursalılar pazar gününe dikkat!

Meteoroloji'den gelen son dava durumu raporunda 5 günlük hava tahminleri açıklandı. Rapora göre, yarın Bursa'da en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Pazar günü Bursa'da ve Marmara'nın batısından başlamak üzere tüm bölgede yer yer sağanak yağış bekleniyor. 9 Nisan Pazartesi günü ise yağışların kesilmesi ve sıcaklıkların artacağı öngörülüyor.

BUGÜN HAVALAR NASIL OLACAK?

Batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabahsaatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı ve orta Karadeniz kıyı kesiminde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA GECE KUVVETLİ RÜZGAR

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege ve Akdeniz Bölgesinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısında kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.