Hava Durumu

Meteorolojiden Bursa için uyarı!

Meteoroloji Marmara Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa'da ve bölgede hava parçalı çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, iç kesimler akşam saatlerinden itibaren karla karışılık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteorolojiden Bursa için uyarı!

Gündüz sıcaklıkları 1-2 derece, gece sıcaklıkları 3-5 derece azalacak. Rüzgar güney ve batıdan orta kuvvette, yağış anında zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Akşam saatlerinde yağış sıcaklıklar düşerken yağış şiddetini artırcak.

Salı günü şehir merkezinde karla karışık yağmur beklenirken kentin yüksek kesimlerinde yağışın kara dönüşeceği bildirildi Hava sıcaklının ise 8 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda; Marmara, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli fırtına beklendiği açıklandı.
Bursa Valiliği, vatandaşları olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olmaları konusunda bilgilendirirken, fırtına sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da denizcileri uyardı. Deniz yolunu kullanacak olan vatandaşlara hava durumuna bakmadan hareket etmemeleri gerektiğini belirten yetkililer, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Akdeniz'de 6 ile 10 kuvvetinde 60-100 kilometre/saat fırtına şeklinde esmesi beklendiğini söyledi.
Fırtınanın Salı günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.