Hava Durumu

Meteorolojiden Bursa'ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, güney bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinde Van, Ardahan ve Bayburt'un yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteorolojiden Bursa'ya sağanak yağış uyarısı

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden, Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre Bursa gün içinde  parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Sinop dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Bayburt'un yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Van ve Ardahan'ın yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile öğle saatlerinde bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.