Hava Durumu

Metrobüs sapığı! Önce taciz ediyor sonra video çekiyor

Metrobüste vatandaşları taciz eden ve tacizi videoya çekerek sosyal medya üzerinden yayan metrobüs sapığına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Metrobüs sapığı! Önce taciz ediyor sonra video çekiyor
Twitter üzerinden toplu taşımalarda tacizde bulunan ve çektiği görüntüleri yayınlayıp müstehcen paylaşımlar yapan şahsın bulunması için sosyal medya üzerinden şikâyetler yükselmeye başladı.

TACİZ EDİP VİDEOYA ÇEKİYOR

Sosyal medyada 2 bini aşkın takipçisi bulunan bu kişi, oturan veya ayakta yolculuk eden kadınların yanına gidip cinsel tacizde bulunuyor ve bu anları da videoya çekiyor. İşte bu videolar sosyal medyada çığ gibi yayılınca vatandaşlar da harekete geçti.

HESAP ASKIDA AMA...

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı İnternet Bilgi İhbar Merkezi'ne şikâyet için kampanya başlatan vatandaşların şikâyetinin ardından hesap askıya alındı ama bu şahıs hâlâ elini kolunu sallayarak geziyor.



"EMNİYET ACİLEN HAREKETE GEÇMELİ"

Avukat Aydeniz Asilbah Tüskan olayla ilgili emniyetin acilen harekete geçmesi ve suçluyu yakalaması gerektiğini söyleyerek, "Ceza Kanunu'na göre hem bilişim hem taciz hem tecavüze yeltenme gibi farklı suçlardan yargılanması gerek. Tacizi alenileştiriyor. Bir an önce takibe alınıp yakalanmalı. Hemen tutuklanmalı. Şikâyetçi taraf olmasa da bu bir kamu davasıdır artık. Emniyet vakit kaybetmeden gerekeni yapmalı" dedi.

"TALEP ETMELİLER"

İETT konu hakkında, "565 metrobüs aracı var günde 1 milyona yakın yolcu taşınıyor. Saat, gün, durak bilgisi olmadan kameralardan şahsı tespit etmek zor ki bu talep emniyetten gelmeden herhangi bir şey yapamıyoruz" açıklamasında bulundu. Emniyet ise harekete geçmeleri için şikayetin gelmesi gerektiğini, bu konuda bir şikayetin de henüz kendilerine gelmediğini söylüyor.(Kaynak: Habertürk)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.