Hava Durumu

Metrobüste şok! Kavga ettiği tinerciyi ateşe verdi

İstanbul Mecidiyeköy'deki metrobüs istasyonundaki tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre kendisine bıçak çekip küfür eden madde bağımlısı bir genci acımasızca cezalandırdı. Üzerine tiner döküldüğünü fark edince çakmağı çakıp ateşe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Metrobüste şok! Kavga ettiği tinerciyi ateşe verdi

İstanbul'da akıl almaz bir olay yaşandı. 25 yaşlarındaki tinerci Sabah karşı 4 sıralarında metrobüs yolcularından para istedi. En son para istediği kişi ise az kalsın onu öldürecekti. Mecidiyeköy'de metrobüs durağında bekleyen 35 yaşındaki Ferhat Gültekin kendisine bıçak çekip para isteyen bir tinerciyi önce tekme Tokat dövdü sonra ateşe verdi.

Gültekin olayı anlatırken şu ifadeleri kullandı:

Durakta otururken baktım 2-3 tane çocuk geldi ellerinde bıçak, para istediler. Kardeşim dedim param yok... O yanan arkadaş bana bıçak çekti. Bir tane vurdum, düştü. Ben o sinirle bu benim anama küfür edince 3-4 tane yerde vurdum ona. Sonra bunun tineri üstüne bulaştı. Ben de bilmiyorum tineri, su bidonu, su bidonu olarak görüyorum. Çocuklardan biri bana dedi ki "ağabey bunlar tinerci" dedim Tinerci mi bana bıçak çekiyor, bir çaktım çakmağı harbiden yandı adam.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.