Hava Durumu

Mezar ziyaretinde şoke eden görüntü!

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde günlerdir etkili olan sağanak yağış, ilçedeki mezarları da vurdu. Cenazesi olan vatandaşlar, mezar kazarken zor anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mezar ziyaretinde şoke eden görüntü!

Yavuzeli ilçesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış nedeniyle ilçedeki mezarlarda su altında kaldı. Bazı mezarlar tamamen suyun altında kalırken, bazı mezarlar da göletler oluştu. Bazı vatandaşlar ise, biriken su ve koku nedeniyle cenazelerini defnederken zor anlar yaşadı.

Akrabasını kaybeden bir vatandaş yağışların defin işlemini gerçekleştirmelerine engel olduklarını belirterek, yağışlardan sonra da mezar kazarken sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Yakınlarının mezarını ziyarete giden vatandaşlar, "Yağmurlar dinince gittiğimiz mezar ziyaretinde mezarların su içerisinde olduğunu gördük. Bu durumu görünce kendimizi çok kötü hissettik" diye konuştu.

Akrabasını kaybeden bir vatandaş ise yağışların defin işlemini gerçekleştirmelerine engel olduklarını belirterek, "Akrabam bugün vefat etti arkadaşlar eşiyor ama hangi tarafı eşerlerse su altında kaldığını belirterek yarın yakınımızı nasıl defnedeceğiz bu çamur ve suda inşallah Allah'ım yardım eder" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.