Hava Durumu

MHK'den beIN Sports'u şaşırtan istek!

Süper Ligde bu sezon en çok eleştirilen konulardan birisi de VAR incelemelerinin uzun sürmesi ve futbolcuların çok beklemesi oldu. Bu konuyla ilgili MHK, yayıncı kuruluş beIN Sports'a sürpriz bir istekte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHK'den beIN Sports'u şaşırtan istek!

İsmini açıklamak istemeyen MHK yetkilileri uzun VAR incelemelerinin sebebinin hakemler değil, yayıncı kuruluştan gelen görüntüler olduğunu iddia ettiler. Dünya Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde 32 kamera ile VAR incelemesinin yapıldığını belirten MHK yetkilileri, Türkiye Ligi'nde ise Anadolu maçlarında 6-7, derbilerde ise 12-13 kamera ile VAR incelemesinin yapılmak zorunda kaldığını belirttiler.

MHK'DEN BEIN SPORTS'A: KAMERA AZ VE GÖRÜNTÜ KALİTESİ KÖTÜ

MHK, yayıncı kuruluş beIN Sports'a resmi bir yazı göndererek hem kamera sayısının arttırılmasını hem de görüntü kalitesinin arttırılmasını talep etti. MHK, görüntü kalitesi kötü olduğu için ve yeterli sayıda kamera olmadığı için incelemelerin sağlıksız yapıldığını, inceleme sürelerinin uzadığını ve bunun futbolu olumsuz etkilediğini belirterek yayıncı kuruluştan bu konuda geliştirmeler yapmasını istedi.

beIN Sports'un gelecek sezon kamera sayılarının arttırılması ve kalitenin yükselmesi adına bir çalışma yapıp yapmayacağı merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.