Hava Durumu

MHP Bursa'da Toktaş dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Kongresi’nde Hasan Toktaş, İl Başkanlığı görevine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2012 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2012 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Bursa'da Toktaş dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa 10. İl Kongresi yoğun bir katılımla başladı. Merinos AKKM'de düzenlenen İl Kongresi'ne MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve çok sayıda partili katıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan kongrede mevcut başkan Tevfik Topçu, Hasan Toktaş ve Zafer Milli'nin listeleri yarıştı.

602 kayıtlı delegeden 579’unun oy kullandığı seçimde Hasan Toktaş, 309 oy alarak MHP İl Başkanı oldu. Seçimde Tevfik Topçu 250 oy alırken son aday Zafer Milli ise 17 oy alabildi.

MHP İl Kongresi’nde 576 geçerli oyun 309’unu alan yeni il başkanı Hasan Toktaş, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklama kendisine ve listesine destek veren herkese teşekkür etti. Toktaş, “Zengin ve güçlü bir kadroyla Bursa İl Başkanlığına talip olduğumuzu hep söyledik. Partimizi yönetmeye talibim. Dinamik ve kararlıyız. Daha iyisini yapmak istiyoruz. Partimizi Bursa’da daha iyi noktalara taşımak için çalışacağız. Bursa’nın sorunlarını her zaman gündeme taşıyacağız. İlk günden itibaren deneyimli kadrolarımızla öncelikle kentin sorunlarına eğileceğiz. 2014 yılında yerelde partimizi iktidara taşırken hemen ardından genel seçimde de MHP’yi hak ettiği noktada görmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.