Hava Durumu

MHP'li başkanın yasak aşkı ölü bulundu

MHP'li belediye başkanıyla yasak aşk yaşadığı iddia edilen Meryem Yoldaş evinde ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP'li başkanın yasak aşkı ölü bulundu

Evli belediye başkanı Mehmet Bayram'dan olduğu iddia edilen bebeğini aldıran Meryem Yoldaş 10 gün kadar önce intihara kalkışmıştı. Son anda kurtarılan 28 yaşındaki kadın 5 gün sonra evinde ölü bulundu.

CESEDİ ANKARA'DAKİ EVİNDE BULUNDU

Sabah'tan Savaş Ay'ın haberine göre, Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Çakıllı beldesi, önceki gün bir cenazenin hüznünü yaşadı. Ankara'daki evinde ölü bulunan 28 yaşındaki Meryem Yoldaş'ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak için baba evine getirildi. Beldede her yerde, genç kızın sonunu hazırlayan yasak aşk konuşuluyordu. İddiaya göre beldenin MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile aynı partiden olan ağabeyi Veysel Yoldaş vesilesiyle tanışan Meryem Yoldaş, başkanla aşk ilişkisi yaşadı. Evli ve 2 çocuklu başkandan hamile kalan Yoldaş'ın ailesi durumu öğrendi. Başkan Bayram, "Şu an durum uygun değil. Bebeği aldır. Boşanıp seninle evleneceğim" dedi.

"ERKEK SÖZÜ VERDİ, BEBEĞİ ALDIRDIKTAN SONRA YEĞENİMİ TERK ETTİ"

Yeğeninin evlenme vaadiyle kandırıldığını söyleyen Osman Nuri Özpekel şunları anlattı: "Resmi aracıyla İstanbul'a gelen Başkan Bayram, bana yeğenimle evleneceğini, sadece biraz zaman istediğini söyleyip 'erkek sözü' verdi. Bebeği aldırdıktan sonra yeğenimi terk etti. Meryem defalarca belediye binasına gidip onunla görüşmek istedi. Ancak kapıdan içeri bile almadılar. Hakarete uğradı. Hatta Bayram, adliyeye gidip, Meryem hakkında şikâyetçi olmuş. Bunun üzerine Meryem de onun hakkında şikâyetçi olup, bebeği aldırdığına dair tüm raporları Vize Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti. Ancak savcılık, zorlama olmadığı ve kişilerin rızasıyla bir ilişki yaşandığı için dosyayı kapatmış."

MEZARLIKTA BAŞINA SİLAH DAYADI

Tanıdıkları aracılığıyla MHP'nin Ankara'daki üst düzey yöneticilerinden yardım istediklerini anlatan acılı dayı, "Gereğini yapacaklarını söylediler, ama hiçbir şey yapmadılar. Yeğenim kendini yapayalnız hissetti" dedi. Geçen hafta Çakıllı'ya gelen yeğeninin, babasının mezarında başına silah dayayıp, intihara kalkıştığını anlatan Özpekel şunları söyledi: "Ailesi son anda jandarmaya haber verip olayı önlemiş. 28 Nisan'dan sonra kimse haber alamadı. Ailesi hayatından endişeye kapılınca durum polise bildirilmiş. 5 Mayıs'ta Meryem'in Ankara'daki evine giden polis, Meryem'in cesedini buldu. Önce kalp krizi dendi, ama ölümü şüpheli. Ölüm nedeni otopsi sonucunda ortaya çıkacak. Bir genç kadının hayatı böyle bitti. Sorumlular ise rahatça dolaşıyor."

"KALANLAR AYAĞINI DENK ALSIN"

Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise iddiaları reddetti ve "Ölmüş bir insanın arkasından ne konuşayım. Benden yardım istedi, ettim. Başıma bunlar geldi. 2 sene önce intihara kalkıştığı söylendi, gittim yardım ettim. Bu iyilik daha sonra kötülüğe döndü. İddialar yanlış, kesinlikle kabul etmiyorum. Allah rahmet eylesin. Geriye kalanlar ise ayaklarını denk alsın" diyerek Meryem Yoldaş'ın yakınlarını tehdit etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.