Hava Durumu

MHP Lideri Bahçeli:Üzerimize düşeni yapmalıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir.Çember daralıyor dikkatli olmalıyız. Türkiye'nin çevresinde sıkıntılar var. Üzerimize düşeni yapmalıyız"dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Lideri Bahçeli:Üzerimize düşeni yapmalıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. "Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir"diyen Bahçeli'nin konuşmasını satır başları şöye: Milliyetçi hareket taşıdığı misyonun gereğini yapmaktadır. Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir. Bunu görüyor, biliyoruz. Eğer görevimizin şuuruna varamazsak önümüz karanlıktır. Çok çabalamalı, çok çalışmalıyız. Adeta Karadeniz gibi çırpınmalıyız.

Belaların çokluğundan dert yanmaksa bunların üstüne korkusuzca gidebilecek yürekliliği gösterebilmeliyiz. Türkiye aleyhtarı kampanya kökleşiyor, dikkat kesilmeliyiz. İmhalkarlık, iradesizliğin eseridir. İradesizlik ilkesizliğin sonucudur. İlkesizlik, ülküsüzlüğün, korkakça hayatın acı diyetidir.

TBMM'nin yapacağı çok şey vardır. Demokrasi yegane çaremizdir. Meşruiyetten ödün vermememiz, hukukun üstünlüğünden taviz vermemiz düşünülemeyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.