Hava Durumu

Microsoft Mixer'in ömrü sadece 3 yıl olabildi

Mixer ilk olarak kurulduğunda özellikle en önemli rakibi Twitch'in önüne geçebilmek için Twitch'in en ünlü isimlerin kendine çekebilmek için büyük paralar teklif etmiş, bazı yayıncıları ikna etse de tam olarak istediği sonuçları alamadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Microsoft Mixer'in ömrü sadece 3 yıl olabildi

Gün geçtikçe her ne kadar kullanıcı kazansa da aldığı yatırımların hakkını veremedi ve yönetim bu platformu kararı aldı. Bir Bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

"The Next Step for Mixer (Mixer için Sonraki Adım)" isimli duyurusuda "platformun canlı yayın topluluğunun daha da büyümesi için gereken zamanın Microsoft ve Xbox'ın oyunculara sunmak istediği misyon ve deneyimlerle uyuşmaması". olarak açıklarken yeterince kullanıcıya ulaşılamaması şeklinde açıklayabiliriz.

Bu son ile beraber firma en çok merak edilen peki Mixer'deki topluluğa ne olacak? Yayıncılar, aboneler, reklam anlaşmaları, yayınların akıbeti de yine firma tarafından açıklayıcı bir şekilde takipçilerle paylaşıldı. Facebook ile anlaşan firma Facebook Gaming'e tüm platformunu taşıyacak.

Planlanan Adımlar

Mixer Partnerleri, aynı şekilde Facebook Gaming'te de Partner statüsünde sayılacak.

• Mixer'da para kazanmaya hak kazanan yayıncılar, Facebook Gaming'te de kazanabilecek.

• Yayıncılar, Haziran ayında kanal abonelikleri, 'Ember' ve 'Spark'lardan kazandıkları bütün gelirler amacıyla iki kat ödeme alacaklar.

• Normalin üzerinde 'Ember' bakiyesi olan, kanal yada Mixer Pro aboneliği tespit edilen izleyiciler eş değerde Xbox Hediye Kartı kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.