Hava Durumu

Mide bulandıran olay! İstismarı bir başka çocuğa kaydettirdi

Esenyurt'ta market sahibi sapık, yanında çalıştırdığı küçük çocuğa cinsel istismarda bulunup o anları da başka bir çocuğa kaydettirdi. Gözaltına alınan sapığın çocukları anneleriyle tehdit ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mide bulandıran olay! İstismarı bir başka çocuğa kaydettirdi

İstanbul Esenyurt'ta yanında çalıştırdığı çocuklara cinsel istismarda bulunan market işletmecisi, o anları başka bir çocuğa da kaydettirdi. Kan donduran olayın ortaya çıkmasının ardından market işletmecisi gözaltına alındı.

MARKET SAHİBİ YANINDA ÇALIŞTIRDIĞI ÇOCUĞU İSTİSMAR ETTİ

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan Esenkent Elitler sitesinde market işleten A.Ç.'nin, yanında çalışan çocukları cinsel istismara maruz bıraktığına dair görüntüler ortaya çıktı.

İSTİSMARI YANINDA ÇALIŞAN ÇOCUĞA KAYDETTİRDİ

Market işletmecisi A.Ç.'nin, istismar anını yanında çalışan başka bir çocuğa kaydettirdiği ise kan dondurdu. Olayın ardından, A.Ç.'nin dün polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. A.Ç., Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

"ÇOCUKLARI TEHDİTLE YANINDA ÇALIŞTIRIYOR"

Aynı sitede oto galeri işletmeciliği yapan Erdal Bilgili, A.Ç.'nin sitedeki marketi bir yıla yakındır devraldığını ve yanında çocukları çalıştırdığını söyledi. Bilgili, "Bu çocukları tehdit ederek yanında çalıştırıyor. Çocuklara; günlük 10 ve 20 lira para veriyor. Özellikle küçük çocukları çalıştırıyor. Geçenlerde çocuklar yanıma geldi. Bana yaşadıklarını anlattılar.

ÇOCUKLARI ANNELERİYLE TEHDİT EDİYORMUŞ"

Ben de A.Ç.'nin marketine gittim ve konuştum. Ben konuştuğumda inkar etti. Sonra da kalp krizi geçiriyormuş gibi yaptı. Ben de çıktım oradan. Sonra gidip polise beni şikayet etmiş. Ben konuştuktan sonra çocukları yine tehdit etmiş. Çocuklardan birinin annesi sitede temizlik işleriyle uğraşıyor. Çocukları anneleriyle tehdit ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.