Hava Durumu

Miha Zajc'a teklif yağıyor

Fenerbahçe'nin Empoli'den transfer ettiği 24 yaşındaki Miha Zajc için Rusya ve İtalya'dan teklifler olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Miha Zajc'a teklif yağıyor

Devre arası transfer döneminde İtalya'dan Empoli'den alınan yıldız futbolcu sarı-lacivertli forma altında tam olarak kendini gösteremedi. Buna rağmen 24 yaşındaki oyuncunun potansiyeli olması, İtalya geçmişi ve Sloven milli takımında forma giymesi gibi etkenler sebebiyle transferi söz konusu olduğu kaydedildi.

CİDDİ TEKLİF

Zajc için iki ülkeden ciddi teklif var. Rus ekiplerinin yaklaşık 8-10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli önerdikleri öğrenildi. Öte yandan İtalya'dan da bazı takımlardan daha düşük teklifleri olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE ÇOK SICAK BAKMIYOR

Fenerbahçe yönetiminin ilk etapta gelen bu tekliflere yanaşmadığı bildirildi. Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon şampiyonluk yolunda güçlü bir kadroya ihtiyacı var. Bu nedenle Zacj'ın yerini dolduracak oyuncu bulmadan ilk etapta bu transfere sıcak bakılmıyor. Sarı-lacivertli forma altında 10 maça çıkan Sloven futbolcu iki gol atıp bir de asit yaptı. Fenerbahçe tarafından Miha Zajc'a 5 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödenmişti.

SON GOLÜNÜ PAYLAŞTI

Miha Zajc son maçı iyi bitirdi. Antalyaspor'a karşı ağları havalandıran Sloven yıldız, tatile çıkarken son maçtaki golünü de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Instagram hesabı üzerinden özel olarak Antalyaspor'a karşı bulduğu golü paylaşan Zajc, sezonu çok iyi tamamladığını da ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.