Hava Durumu

Mikel Agu Bursaspor'da!

Bursaspor'da yeni sezonun beşinci imzası Mikel Agu ile atılacak. Agu yarın Bursa'da olacak. Yeşil Beyazlılar Porto'ya kiralama bedeli 300 bin Euro, oyuncuya da yıllık 700 bin Euro ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mikel Agu Bursaspor'da!

Bursaspor'da transfer çalışmaları sürerken yeni sezon öncesi beşinci anlaşma Mikel Agu ile sağlandı. Yeşil Beyazlılar uzun uğraşlar sonucunda Porto kulübünü Nijeryalı ön liberonun kiralanması için ikna etti. Bir süredir Portekiz ekibinin kiralık oyuncu listesi beklenirken görüşmeler sözleşmedeki satın alma opsiyonuyla ilgili maddede tıkandı. Agu'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Bursaspor'a Porto'nun cevabı 20 milyon Euro oldu. Yeşil Beyazlılar bu rakamın sözleşmeye yazılmaması ve aşağıya çekilmesi için uzun uğraş verdi.

MALİYETİ 1 MİLYON EURO

Taraflar en sonunda satın alma opsiyonu olmadan Mikel Agu'nun bir yıllığına kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Buna göre Bursaspor Porto'ya Mikel Agu'nun kiralanması için iki eşit taksitte toplam 300 bin Euro ödeyecek. Nijeryalı futbolcu da Bursaspor'dan bir yıllığına 700 bin Euro alacak. Bürokratik işlemler bugün bitirilecek ve Mikel Agu yarın Bursa'da olacak. Sağlık kontrolünden geçirilecek 24 yaşında ve 1,84 boyundaki Nijeryalı krampon ardından Özlüce Tesisleri'nde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.