Hava Durumu

Mila Kunis'e şok tehdit! 'Eğer soyunmazsan...'

'Friends With Benefits’, ‘Black Swan’, ‘Bad Moms’ gibi filmlerin başarılı oyuncusu 33 yaşındaki dünyaca ünlü aktris Mila Kunis, kadın olduğu için film endüstrisinde pek çok kez tacize uğradığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mila Kunis'e şok tehdit! 'Eğer soyunmazsan...'
A Plus’ta yayınlanan bir röportajında Kunis, ‘nesneleştirildiğini’ ve tıpkı bir eşya gibi muamale gördüğünü söyledi. Güzel oyuncu, ‘Kariyerim boyunca aşağılandığım, ötekileştirildiğim, az maaş aldığım, fikirlerimin umursanmadığı durumlar yaşadım. Ve bütün bunlar yalnızca cinsiyetim yüzünden oldu’ dedi.

Kunis, "Eğer bir kadın sinema sektöründe başarılı olacaksa erkeklerin kurallarıyla oynamak zorundadır diye düşündüm. Ve daha da kötüsü bu oyuna alet oldum. Ancak yaşlandıkça ve bu sektörde deneyim kazandıkça anladım ki bu saçmalık.

Bir gün başıma şu geldi: Üç kadın birleştik ve bir yapım şirketi kurduk. Projemizi anlatmak üzere ofisine gittiğimiz deneyimli bir yapımcı benden ‘Ashton’ın karısı ve çocuklarının anası’ diye bahsetti."

Benim değerimi reddetti ve beni başarılı bir adamın karısı ve çocuklarının annesi olarak gördü. Benim ve ekibimin başarılarını görmezden geldi. O andan itibaren dedim ki, bu benim başıma geliyorsa herkesin başına gelebilir. Kariyerimin ilk günlerinde de çıplak poz vermezsem kariyerimi bitireceğini söyleyen bir film yapımcısıyla tanışmıştım. ‘Eğer soyunmazsan Hollywood’da asla iş bulamazsın’ diye beni tehdit etmişti" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.