Hava Durumu

Milil sporcu açıkladı! Gülen'e tokat atınca...

Milli halterci Naim Süleymanoğlu, Gülen'in kendisine kafayı taktığını belirterek, "MİT'çi akrabam Gülen'e sorguda bir kaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince hakkımda olumsuz haberler yaptırmaya başladı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milil sporcu açıkladı! Gülen'e tokat atınca...
FETÖ elebaşısının 'hiç sevmem' diye bahsettiği efsane halterci Naim Süleymanoğlu Sabah'tan Erhan Öztürk'e yaşadıklarını anlattı.
 
İşte Süleymanoğlu'nun anlattıkları;
 
Gülen, 1990'da aranırken Burdur'da yakalanıpİstanbul'a getiriliyor. MİT'in Beşiktaş Yıldız'daki merkezinde sorguya çekiliyor. Onu sorgulayan da, şu an emekli olan MİT'çi bir akrabam. İfadesinde 'Şeker ve tansiyon hastasıyım' demiş. Bir süre sonra daAnkara'dan gelen bir telefonla serbest bırakılmış. Benim akrabam da birkaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince bana karşı olumsuz haberleryaptırmaya başladı.
 
1990'lı yıllarda spor camiasından bunlarla direkt veya dolaylı olarak çok sayıda insan sohbetlerine gidip onlara yakınlık gösteriyordu. Beni hem koruma polisim hem de devletin önemli yerlerinden vatansever tanıdıklarım, 'Sakın toplantılarına katılma. Dikkatli ol. Sen şimdi gündemdesin. Dünya, Türkiye seni konuşuyor. Bunların şovuna alet olma' diyerek uyardı. FETÖ toplantılarına katılmadığım için beni hedef seçtiler. İlerleyen dönemlerde koruma polisim alındı. Önemli yerlerde yöneticilik yapmamı engellediler. Tekliflerine hayır deyince bana kafayı taktılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.