Hava Durumu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabinede Milli Eğitim Bakanı olarak Ziya Selçuk'un görev yapacağını açıkladı. Bakanlık koltuğuna oturacak olan Ziya Selçuk'un kariyerini ve daha önce neler yaptığını merak eden vatandaşlar, yeni Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk hakkında detaylı bilgi edinmek adına araştırma yapıyor. Peki, Ziya Selçuk kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kimdir?

Yeni kabinede Milli Eğitim Bakanı olarak Ziya Selçuk'un görev yapacağının açıklanmasının ardından, Ziya Selçuk'un kim olduğu çok sayıda vatandaş ve özellikle öğrenci tarafından merak edildi. Gelecek dönemde eğitim politikalarına yön verecek olan Ziya Selçuk'un kim olduğunu merak eden kişiler, yeni bakan hakkında araştırma yapıyor. İşte, Ziya Selçuk hakkında detaylar...

ZİYA SELÇUK KİMDİR?

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu eski başkanı da olan Ziya Selçuk, Maya Okulları'nın kurucusudur. Geçmiş yıllarda Gazi Üniversitesi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, sınıf öğretmenliği ana bilim dalında öğretim görevlisi olarak da görev almıştır.

2003- 2008 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Ziya Selçuk, 1 Mayıs 1961 tarihinde Ankara'da doğdu. Yaklaşık 20 yıl Gazi Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yaptı. Rehberlik, davranış gözlemi, iletişim, gelişim, öğrenme ve mizaç konularında çok sayıda araştırması da bulunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.