Hava Durumu

Milli Savunma Bakanı Akar: Asla müsaade edilmeyecek

Milli Savunma Bakanı Akar, "Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldubittiye asla müsaade edilmeyecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Savunma Bakanı Akar: Asla müsaade edilmeyecek

Doğu Akdeniz'de petrol arama çalışmalarına başlayan Barbaros Hayrettin Paşa araştırma gemisini, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a ait fırkateyn, tarafından taciz edilmiş, bu taciz Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı unsurlar tarafından engellenmişti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldubittiye asla müsaade edilmeyecektir" dedi.

KKTC'NİN YER ALMADIĞI BİR PROJENİN YAŞAMA ŞANSI YOK

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polatlı'daki Ateş Serbest 2018 Tatbikatına katıldı. Akar, burada yaptığı konuşmada, "Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldubittiye asla müsaade edilmeyecektir. Ege ve Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'nin yer almadığı bir projenin yaşama şansı olmadığını herkes bilmeli, provokasyondan kaçınmalıdır." dedi.

YURT İÇİNDEKİ TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARI

Son iki ayda yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonlarda elebaşları da dahil yaklaşık 450 terörist etkisiz hale getirildiğini ifade eden Akar, "Bundan sonra da her taşın altına bakılacak, her mağaraya girilecek, teröristler bulunup mutlaka etkisiz hale getirilecek." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.