Hava Durumu

Milli sporcudan laf atma cinayeti!

Avrupa şampiyonu milli kick boksçu Berke Şahin (21) dün sabaha karşı Kadıköy'de kız arkadaşına laf attıkları gerekçesiyle 2 kişiyi feci şekilde dövdü, birini bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2019 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli sporcudan laf atma cinayeti!

Berke Şahin dün kız arkadaşıyla birlikte Kadıköy'deki bir doğum gününe katıldı. Saat 03.00 sıralarında eğlence mekânından çıkan Berke Şahin, yanlarından motosikletle geçen 2 kişiyle, kız arkadaşına laf attıkları gerekçesiyle kavga etti. Feci şekilde dayak yiyen 2 kişi motosikletlerine binerek kaçtı. Berke Şahin de bir arkadaşının motosikletine binerek kaçanları takip etti. Bu sırada kaçanlardan biri motosikletten inip, koşarak uzaklaşmak istedi. Berke Şahin ve arkadaşı kıstırdıkları 24 yaşındaki Ömer Özdemir'i feci şekilde bir kez daha dövdü. İddialara göre bu sırada Berke Şahin, Ömer Özdemir'i tek bıçak darbesiyle yaraladı. Berke Şahin ve arkadaşı olay yerinden motosikletle ayrıldı. Ömer Özdemir yandaki bir otoparka giderek yardım istedi.

HASTANEYE GİDEMEDİ

Ambulansla hastaneye kaldırılırken de hayatını kaybetti. Kavga sırasında elinden yaralanan Berke Şahin, tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındı. Öte yandan olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yaşanan kovalamaca ardından sporcu Şahin'in, Ömer Özdemir'i darp ettiği ve motosikletlerle olay yerinden ayrıldığı, Ömer Özdemir'in yaralı olarak ayağa kalktığı ve polis ambulans ekiplerinin olay yerine geldiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.