Hava Durumu

Milli sporculardan Başkan Aktaş'a ziyaret

Hazırlık kampını Bursa'da yapan ve Makedonya'da gerçekleştirilecek Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'na katılmaya hazırlanan Atletizm Milli Takımı sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli sporculardan Başkan Aktaş'a ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milli takım sporcularını makamında ağırladı. 16 sporcuya başarılar dileyen Başkan Alinur Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporcuların Makedonya'daki Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımızı ve Türk bayrağını en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade eden Başkan Aktaş, "Milli sporcularımız şampiyona öncesi hazırlıklarını Bursa'da yaptı. İstedikleri sonuçları almaları için dua edeceğiz. Şimdiden başarılar diliyorum. Yokuşları düz olsun. Yarışlarda en iyi dereceleri elde ederek, ülkemize sevinçle döneceklerine inanıyorum" dedi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanvekili Muzaffer Karadeniz, Dağ Koşuları Koordinatörü Hasan Babaç, Bursa İl Temsilcisi Kadir Hamzaçebi, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Dinçer ve antrenörlerin de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda 'Başkan Aktaş tarafından' sporculara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.