Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Takımın lokomotifiyiz

Boccede Ay Yıldızlı takımın iki önemli isminden iddialı sözler

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Takımın lokomotifiyiz

AS TV'de yayınlanan Spor Özel programına katılan Bocce Milli Takım Antrenörü Ahmet Yaratılmış ve başarılı sporcusu Fatmanur Dağoğlu, Ay Yıldızlıları sırtladıklarını açıkladı.

ÖNEMLİ DERECELER
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu teknik kurul üyesi, aynı zamanda milli takım antrenörü Ahmet Yaratılmış, Bursaspor ve milli takımın başarılı sporcusu Fatmanur Dağoğlu As Tv'de yayınlanan Spor Özel programına konuk oldu. Bocce'de Bursa'nın önde gelen şehirler arasında olduğunu söyleyen antrenör Ahmet Yaratılmış, "Bocce sadece bir başlıktan ibaret değil, petang, raffa, çimtopu ve volo olarak toplam 4 başlıktan oluşuyor. Bu spor dalı herkese hitap ediyor, kadın, erkek, çocuk her yaştan insan rahatlıkla yapabilir. Bursa olarak milli takımın lokomotifi konumundayız. Şu an 4 kulübümüz 1. ligde mücadele ediyor. Dünya ve Avrupa dereceleri çıkardık" dedi.

BOCCEYİ ÖĞRETİYORUZ
En büyük hayallerinden birisinin Bocce de dünya ve Avrupa'da başarılar elde edebilmek olduğunu söyleyen Bursaspor ve Milli Takım'ın başarılı sporcusu Fatmanur Dağoğlu, "Türkiye şampiyonlarında derecelerimiz var. Zevkli bir spor dalı, motivasyonu yüksek tutuyor, stresten uzak tutuyor bu yüzden herkese tavsiye ediyorum. Düzenli antrenmanlarla istekli ve azimli olduğun zaman kısa sürede bu spor dalında başarılı olabiliyorsun. Ben bu spora yeni başlayanlara yardımcı oluyorum, tesisimize gelen küçük sporcular var onlara bocce anlatmaya ve öğretmeye çalışıyorum. En büyük hayalim Bursaspor formasıyla, milli formayla Dünya ve Avrupa dereceleri yapabilmek" diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Bu sporun yurtdışında geliştiği kadar Türkiye'de de gelişmesini sağlamak istediklerini söyleyen milli sporcu, "Bunun için çalışmalara başladık ve bir lig düzenledik. Tesislerin arttırılmasını sağlayıp bu spora ilgiyi arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koşullar düzelirse boccede başarı artar ve daha güzel yerlere gelebiliriz. Biz daha çok destek bekliyoruz, bize salon gerekiyor başarının artması için güzel bir tesise ihtiyacımız var" diye belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.