Hava Durumu

Millilerin o formasının sırrı ortaya çıktı!

A Milli Takım'ın İspanya karşısında giydiği, sosyal medyada büyük tepki gören formalarının sırrı ortaya çıktı. Ay-Yıldızlılar, Sırp hakem, turkuaz şorta izin vermediği için siyah şort giydi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Millilerin o formasının sırrı ortaya çıktı!
İspanya'ya 3-0 yenilerek EURO 2016'da 2. tura çıkma şansını mucizelere bırakan A Milli Takımımız'da en çok eleştirilen olaylardan biri, futbolcularımızın giydiği formalardı. Yoğun eleştirilere tabi tutulan kombinasyonun neden yapıldığı ortaya çıktı.

FORMA KOMBİNASYONU TEPKİ TOPLADI

Millilerimiz Nice kentindeki karşılaşmaya turkuaz üst, siyah şort ve kırmızı çorapla çıktı. Birbiriyle ilgisi olmayan bu renklerin yarattığı uyumsuzluk sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi ay yıldızlı ekibimizin bu görüntüsüne sosyal medya yoluyla tepki gösterdi.

TURKUAZ RENKTE ŞORT OLMASI GEREKİYORDU

Normalde ise milli takımımızın İspanya karşısında giydiği formaların altında turkuaz renkte şort olması gerekiyordu (altta). Bu maçta neden siyah şort seçildiğini anlamaya çalışırken, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da herhangi bir açıklama yapılmadı.

SIRP HAKEM İZİN VERMEDİ

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol verdi. Demirkol, turkuaz şorta Sırp hakem Milorad Mazic'in izin vermediğini belirterek, şunları yazdı:

"Üstümüzdeki çok uzun süredir Milli Takım forması değil. Öte yandan, bu seferki durum daha da enteresandı. Hakemin İspanya formasıyla karışacağı gerekçesiyle mavi şort giymemize izin vermemesiyle iki forma karma edilince ortaya 'Vallahi seyahatten geldim, her şey kirli. Artık ne bulduysam giydim' modeli bir şey çıktı..."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.