Hava Durumu

Millilerin rakibi Tunus

Ay Yıldızlılar bugün hazırlık maçında 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak olan Tunus ile İsviçre'de karşılaşacak. Cenevre Stadyumu'nda TSİ 21.15'te başlayacak maç A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Millilerin rakibi Tunus

SALI GÜNÜ RUSYA İLE
2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında hazırlıklarına start veren A Milli Futbol Takımımız bugün hazırlık maçında 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak olan Tunus ile karşılaşacak. İsviçre'nin Cenevre kentindeki Cenevre Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.15'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Alain Bieri yönetecek. Bieri'nin yardımcılıklarını Alain Heiniger ve Jan Koebeli yaparken, maçın dördüncü hakemi ise yine İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stéphane De Almedia olacak. Milli Takımımız, Tunus'un ardından 5 Haziran Salı günü özel maçta deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek.

TAKIMLAR DEĞİŞİK OLSUN
Dün İsviçre'de basın toplantısı düzenleyen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacağımıza inanmasam burada olmazdım. Bu sorumluluğu aldım amacım da başarılı olmaktır. Kalbi milli takım için atan futbolcu istiyorum. 2024 Avrupa Şampiyonası'nı öngörerek takımı gençleştirme eğilimine gittim. Futbolcular 6 yıl sonra arkalarında çok maç yapmış olarak güzel oyunlar çıkaracaklar" ifadelerini kullandı. Değişik oyun yapısındaki takımlarla hazırlık maçları oynamak istediklerini ifade eden Lucescu, İran maçından farklı oyuncuları da kullanacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.