Hava Durumu

Milyonlar için oynadım!

Bursasporlu Yusuf Erdoğan, Beşiktaş maçı sonrası taraftara övgüler yağdırdı. Başarılı orta saha oyuncusu, "Milyonlarca seyircisi olan bir takıma geldim, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonlar için oynadım!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

TARAFTARI MUTLU ETTİK

Beşiktaş maçına ilk 11'de başlayan ve ilk goldeki korneri kullanan ikinci golden de asistini yapan Yusuf Erdoğan son dakikada yenilen golün üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Karşılaşmaya mental açıdan çok iyi hazırlandıklarını belirten genç krampon, "Son dakikada yediğimiz gol için üzgünüz. Belki de hak etmediğimiz bir goldü. Bursaspor Beşiktaş maçları her zaman çekişmelidir. Topun daha çok oyunda kaldığı maç oldu. Bursaspor'a yakışır müsabaka oynadık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün taraftarlarımız da mutlu oldu. 3 puan alamadık ama oyun olarak daha fazlasını aldık" diye konuştu.

HEDEFİ OLAN TAKIMDAYIM

Beşiktaş maçını geride bıraktıklarını ve sezon sonuna kadar aynı ciddiyetle devam etmek istediğini belirten Yusuf Erdoğan, "Ben de hedefleri olan, amacı olan, milyonlarca seyircisi olan takıma geldim. Bugün de onlar için oynadım. İyi olmak için ekstra antrenman yapmaya çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Futbolu sevdikten sonra hak ettiğini alıyorsun. Her futbolcu ilk 11'de oynamak ister. Hocamız bizi destekliyor. Bizim işimiz futbol oynamak. Aziz Behich'le oda arkadaşıyız. Birlikte oynadıkça da daha iyi uyum gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.