Hava Durumu

Milyonlarca kişiye müjde! Yakın zamanda...

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesine ilişkin, "Çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor. Yakında inşallah bittiğinde Sayın Başbakanımız da bizler de açıklama yapacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonlarca kişiye müjde! Yakın zamanda...
Taşeron işçilerin kamuda istihdamıyla ilgili  gelişmeleri sorusunu yanıtlayan üzerine, Bakan Ağbal,   hükümet olarak taşeron çalışanlarla  ilgili seçim beyannamesinde bir çalışma ve düzenleme yapılacağını açıkladıklarını  bildirdi.

Ağbal, şöyle konuştu:
 
 "Bakanlık olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bu  çalışmaları yürütüyoruz. Şu aşamada, özellikle bu uygulamanın yapılacağı bazı  bakanlıklarla ve mahalli idarelerle içeriği ve şekli konusunda teknik detayları  çalışıyoruz. İstiyoruz ki bu çalışma ortaya çıktığı zaman her bakımdan tamam  olsun,

Hem çalışanlarımız bakımından istedikleri, bekledikleri sonuç elde edilsin  hem de  kamu hizmetlerinin sunumunda yeni getirdiğimiz istihdam modeli katkı  versin. Onun için çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor. Yakında inşallah bittiğinde Sayın Başbakanımız da bizler de açıklama yapacağız."
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.