Hava Durumu

Milyonların gözü önünde ilan-ı aşk etti

Ayrılığa daha fazla dayanamayan ve yeniden birleşen ünlü model Gigi Hadid ve eski One Direction üyesi Zayn Malik sosyal medya önünde de aşk tazelemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonların gözü önünde ilan-ı aşk etti
Cumartesi günü Londra’da bulunan Wembley’de düzenlenen Capital’s Summertime Ball festivaline katılması planlanan Zayn Malik, son dakika performansını iptal edince fanlarının hışmına uğramıştı.

Malik, performansını anksiyete hastalığı nedeniyle iptal ettiğini resmi Twitter hesabında şöyle duyurmuştu:
‘Son birkaç aydır canlı performanslar nedeniyle anksiyete beni iyiden iyiye ele geçirdi. Maalesef hayatımın en kötü anksiyetesi nedeniyle acı çekiyorum. Yeterince özür dileyemedim ama beni sabırla izlemeyi bekleyen herkese karşı dürüst olmak isterim. Bunu telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Bu hastalığa sahip olanlar eminim anlayacaktır ama umarım empati yapamayanlar da bu durumu anlayışla karşılar’.

Bu açıklamanın üstüne ‘Zayn’ın gerçekten hasta olduğuna inanmıyoruz’ diyen pek çok seyirci ortalığı birbirine katmıştı.

Bu hastalık nedeniyle zor günler geçiren Zayn Mali'e destek sevgilisi Gigi Hadid'den geldi. Hadid, bu üzücü olay üzerine duygusal şöyle bir mektup kaleme aldı:
‘Nasıl bir zorlukla baş ettiğini görüyorum. Cesaretinle gurur duyuyorum, dürüstlüğünse bana ne kadar gerçek olduğunu bir kez daha gösterdi. İnsan insanı anlar. Sen, hayranlarına bir sanatçı olarak seni anlamaları için bir fırsat vermekle en iyisini yaptın. Seni destekliyoruz ve işini daha da kolaylaştıracağız. Yeteneğin ve iyi kalbin seni asla yanlışa götürmez. Seni seviyorum ve senle hep gurur duyuyorum.’
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.