Hava Durumu

Milyonluk popo

Brezilyalı model Rayssa Teixeira Melo, canlı yayında sunucunun kalçasını ellemesi üzerine, 110 santimlik poposuna 230 bin sterlinlik (yaklaşık 1 milyon 196 bin TL) sigorta yaptırdı...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonluk popo

Seksi model kalçalarına sigorta yaptırdı. Brezilya'da bir televizyon kanalında yayınlanan sağlık programına konu mankeni olarak katılan Rayssa Teixeira Melo, tacize uğrayınca çok sinirlendi. Sunucunun eli, güneş kremi sürme şekli gösterirken, genç modelin poposuna kayıyor. Melo uyarsa da sunucu aynı hatayı tekrar edince, yüzüne okkalı bir tokat yiyor. Kimilerinin, "düzmece" dediği olay sonrası konuşan Melo, poposunu sigortalattığını söyledi.

Yayında yaşadığım felaket sonrası şöhretimi borçlu olduğum popomu 230 bin sterline (1 milyon 196 bin TL) sigortalattım." diyen güzel modelin kalça ölçüsü 110 santim. Silikon enjeksiyonlarla elde ettiği poposuyla ünlenen seksi modelin Instagram'da 526 bin takipçisi var. Dansçılık ve beslenme uzmanlığı da yapan Rayssa Teixeira Melo, poposuna sponsor olmak isteyen firmalar bulunmasına rağmen, poliçe bedelini kendisi ödemiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.