Hava Durumu

Mimar kadının katil zanlısı Bursa'da da dehşeti yaşatmış!

İzmir Alsancak'ta yaşayan 68 yaşındaki mimar Ayla Coşkunlar 27 Mayıs'ta evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğramıştı. Feci şekilde dövülen Coşkunlar geçen hafta hayatını kaybetti. Coşkunlar'ın katil zanlısı İstanbul'da yakalandı ve İzmir'e getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mimar kadının katil zanlısı Bursa'da da dehşeti yaşatmış!

İzmir Alsancak'ta yaşayan 68 yaşındaki mimar Ayla Coşkunlar 27 Mayıs'ta evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğramıştı. Feci şekilde dövülen Coşkunlar geçen hafta hayatını kaybetti. Coşkunlar'ın katil zanlısı İstanbul'da yakalandı ve İzmir'e getirildi. Katil zanlısının üniversite mezunu olduğu ve felsefe okuduğu öğrenildi.

Coşkunlar'ın katil zanlısının İstanbul'da ankesörlü telefonla görüşme yaparken yakalandığı öğrenildi. İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın az sonra açıklama yapacağı kaydedildi.

Katil zanlısının adının daha önceden de sabıkalı olduğu tespit edilen ve Bursa'da benzer bir olaya karıştığı kaydedilen Şiho C. olduğu, üniversite mezunu olup felsefe okuduğu bilgisi de edinildi. İzmir Emniyeti'ne getirilen Candar, Asayiş Şube Cinayet Bürosu ve İstihbarat Şubesi'nin ortak çalışmasıyla Silivri'de yakalandığı belirtildi.



NELER OLMUŞTU?

Alsancak Semtinde 27 Mayıs'ta öğle saatlerinde yaşanan olayda, mimar Sabri Coşkunlar evine saat 19.30 sıralarında geldiğinde, birinci kattaki kapının ziline bastı.Kendi gibi mimar olan 30 yıllık eşi Ayla Coşkunlar kapıyı açmayınca Coşkunlar anahtarıyla açmaya çalıştı. Ancak kilidin üzerinde anahtar takılı olması nedeniyle başarılı olamadı ve alt katta bulunan işyeri çalışanlarından yardım istedi. Merdivenle eve girildiğinde, mutfakta Ayla Coşkunlar kanlar içinde bulundu. Hastaneye kaldırılan Coşkunlar günler sonra yaşamını yitirdi.

DEHŞETİN SESİ KAMERADA

Alt katta bulunan işyerinin güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde yaşanan dehşetin sesi ortaya çıktı. Ses kayıtlarında Ayla Coşkunlar'ın kapıyı açmasının hemen ardından, "İmdat yardım edin" diye çığlık attığı, ayrıca başının beton zemine vurulduğu andaki gürültüsünün duyulduğu belirlendi.

SAATLERCE YARDIM BEKLEMİŞ

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside Ayla Coşkunlar'ın kafa travması sonucu can verdiği belirlendi. Coşkunların evde yaklaşık 5 saat kanlar içinde yardım beklediği ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.