Hava Durumu

Mine Soysal, Bursalı kadınlarla buluştu

Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mine Soysal, Bursalı kadınlarla buluştu
Mine Soysal, Nilüfer Kütüphane Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” programına konuk oldu. Plaza 16’daki buluşmada konuşan Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu faaliyetin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Son kitabı ‘Uzakta’nın Türkiye’de çok rastlanan gençlik meselelerinden birini işlediğini belirten Mine Soysal, “Kadın okurlarımın arasında daha çok seviliyor olmamın sebebi de bu. Çevremizde gençler, ergenler var ve onlarla ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kadınların çok önemli bir meselesi bu. Kadınlarla böyle bir kitap için buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor” dedi.

İnsanların kendi hayatını değil, başka hayatları seyretmeyi daha çok sevdiğini ifade eden Soysal, “Çünkü kendi hayatımıza emek vermek, layık olduğumuzu inandığımız keyiflerle ve renklerle donatmak daha zor geliyor. Ben hep bunun derdini yaşadığınızı, kendinizi başkaları değil, en çok kendinizin kısıtladığını düşünüyorum. Kendiniz için ne yapıyorsunuz? İşleri bırakıp kendiniz için keyif aldığınız şeylerin peşinden gitmenizi çok istiyorum. Sosyal faaliyetlerin yükselmesi bir insanı çok farklı anlamda etkiliyor. İnsanlarla bizden farklı olsalar da iletişim kurabilme beceriniz çok yükseliyor” diye kaydetti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, programa katılan kadınlara ve yazar Mine Soysal’a teşekkür etti. Soysal, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından kadınlara dağıtılan “Uzakta” adlı kitabını imzaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.