Hava Durumu

Minibüs şoförü otobüs şoförünü bıçakladı

Bursa'da bir minibüs şoförü, yolcu alma meselesi yüzünden tartıştığı belediye otobüsünün şoförünü polislerin gözü önünde bıçakla yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minibüs şoförü otobüs şoförünü bıçakladı

Edinilen bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi'nden hareket eden E-12 hattının şoförü Cahit Üzegül (35), belediye otobüsü içerisindeki yolcularla birlikte Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne doğru seyir haline geçti. Otobüs merkez Yıldırım ilçesine geldiğinde otobüsün yolcu almaması için önündeki minibüs şoförü tehlikeli hareketler sergiledi. Üzegül ve yolcular minibüse tepki gösterirken, yolcular arasından bulunan sivil polisler minibüsün ve otobüsün durmasını istedi. Sivil polisler resmi ekiplere haber vererek, minibüsün Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi yakınlarında alınmasını istedi. Resmi ekipler, tehlikeli hareketler sergileyen minibüsü Mimar Sinan Caddesi üzerinde durdurdu. Araçlardan inen minibüs şoförü ve otobüs şoförünün tartışması ise bir anda alevlendi. Minibüs şoförü, polislerin gözü önünde Üzegül'ü sırtından ve kolundan bıçakladı. Yolcuların ve polislerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayın ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Üzegül'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Cahit Üzegül, hukuki işlem başlatacağını belirterek, "Her şey bir anda oldu. Polisler, tehlikeli seyreden minibüs şoförünü durdurdu. Yolcu tartışmasıydı. Benim yolcum ayrı, onun yolcusu ayrı. Çıkan tartışmada şoför bıçakla bana saldırdı. Beni sırtımdan bıçakladı" dedi.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.