Hava Durumu

Minibüsçülerin silahlı kavgası:1 ölü

Kartal’da minibüsçüler arasında çıktığı iddia edilen kavgada 1 hayatını kaybetti öldü, 3 kişi yaralandı. Silahlı ve bıçaklı kavga sırasında 4 otomobil ile bir ev de kurşunların hedefi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minibüsçülerin silahlı kavgası:1 ölü

İddiaya göre, geçtiğimiz günlerde Pendik Aydos'ta oturan bir minibüsçü ile Kartal’da ikamet eden başka bir minibüsçü arasında kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Erdal Açıkgöz isimli minibüsçü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından hayatını kaybeden Erdal Açıkgöz'ün yakınları, bugün karşı tarafın Nazik Sokak'taki evini silahla bastı. Diğer tarafın da karşılık vermesiyle kavga sokağa taştı. Birbirlerini sokak aralarında kovalayan şahısların silahlarından çıkan kurşunlar, dershaneye gitmekte olan Cennet Keleş (13) isimli bir kıza isabet etti.

Çatışma esnasında Ercan D. ve Emrah A. isimli zanlılar da yaralandı. Yaralılar hemen çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan Ercan D.'nin boğazından yaralandığı, durumunun ağır olduğu belirtildi.

Öte yandan, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, inceleme başlattı. Çatışmanın yaşandığı sokakta 25 boş kovan bulunurken, mermilerin 4 otomobil ile bir eve isabet ettiği görüldü.
Çevre sakinlerinden bir vatandaş, “Ben üçüncü katta çalışıyordum. Birden silah sesleri duydum. Baktığımda insanlar kaçıyordu. 15 yada 20 el ateş ettiler, yaralılar vardı. Gençler buralardaydı” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.