Hava Durumu

Minibüste şortlu kıza saldırmıştı! 'Takıntı yaptım'

Pendik'te, şort giyen üniversite öğrencisi Melisa Sağlam'a vuran Ercans Kızılateş "Tartışmadan hemen sonra önümde kulaklık ile otururken hakaretvari kelimeler kullandığını duydum. Hakareti ilk duyduğumda sakindim. Ancak düşününce içimde öfke oluşturdu. Bu süre zarfında takıntı yaptım. İnerken de vurdum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minibüste şortlu kıza saldırmıştı! 'Takıntı yaptım'

Pendik'te, üniversite öğrencisi Melisa Sağlam'a (21) şort ve dekolte tişört giydiği için 154 Haziran'da minibüste darp ettiği iddiasıyla 4 yıldan 11 yıla kadar hapis
cezası istemiyle yargılanmasına başlanan Ercans Kızılateş, ilk duruşmada "Yapmaman gereken bir şeydi, çok özür diliyorum" dedi. Asena Melisa Sağlam ise sanığın özrünü kabul etmeyerek, "Ondan şikayetçiyim" dedi.

İNSANLARI TAHRİK EDİYOR

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık Ercan Kızılateş, "Olay tarihinde eve gitme üzere minibüse bindim. Arka koltuğa oturdum. Belli bir süre sonra müşteki bindi. Bir iki dakika ayakta bekledi, ardından öndeki koltuğa oturdu. Ben giymiş olduğu kıyafet dolayısı ile kendisine Ramazan ayında bu şekilde giyinmenin yakışık almadığını söyledim. O da beni tersler şekilde 'Bakma o zaman. Nefis denen bir şey var' dedi. Ben de, 'Evet haklısınız, nefis denen bir şey var, sizin bu şekilde giyinmeniz insanları tahrik ediyor' dedim. Tartışmayı sonlandırdım. Daha sona kendisi kulağında kulaklık olduğu halde konuşuyordu. Konuşmasında, 'Geri zekalı, aptal' kelimesini duyunca aramızdaki tartışmadan dolayı bana söylendiğini düşünerek o kızgınlıkla kalkıp tokat attım, saçını çekmeye çalıştım. O sırada kendisi bana küfür etti. Yaptığımdan pişmanım. Bir anlık bir şeydi. Yapmaman gereken bir davranıştı. Çok özür dilerim" dedi.

TAKINTI YAPTIM

Mahkeme Hakimi Abdulvahap Duran'ın, 'görüntülerde 'tartışmadan 9 dakika sonra müştekiye vurmuşsun?' diye sorması üzerine Ercan Kızılateş, şunları söyledi: "Tartışmadan hemen sonra önümde kulaklık ile otururken hakaretvari kelimeler kullandığını duydum. Hakareti ilk duyduğumda sakindim. Ancak düşününce içimde öfke oluşturdu. Bu süre zarfında takıntı yaptım. İnerken de vurdum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.