Hava Durumu

Minik hayvan dostlarından en anlamlı hediye

Bursa'da, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler, minik dostlarına aldıkları kuru mamaları yedirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2012 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2012 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minik hayvan dostlarından en anlamlı hediye

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününün en anlamlı hediyesi, Özel Tunçsiper İlköğretim Okulu öğrencilerinden geldi. Okullarında kermes düzenleyerek biriktirdikleri paralarla hayvanlar için 10 torba kuru mama alan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret etti. Barınaktaki konferans salonunda kendilerine verilen kısa bir brifing ardından 10 paket kuru mamayı, Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi yöneticilerine teslim etti.

Daha sonra barınak yöneticileri ve görevlilerin nezaretinde, her biri kendileri için ayrılmış özel bölümlerde kalan hayvan dostlarının bulunduğu barınağı gezen öğrenciler, kedi ve köpekleri yakından görme fırsatı buldu. Bahçedeki yeşil alana çıkartılan yavru köpekleri kucaklarına alıp doyasıya seven öğrenciler, barınakta kalan atları da ziyaret etti. Bakıcısının nezaretinde atlara dokunup sevmelerine izin verilen öğrenciler, bir midilli atına da elleriyle şeker verip üzerine binerek gezdi.

Öğretmenleri ile birlikte geldikleri Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezinde keyif dolu dakikalar geçiren öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Yaklaşık bir saatlik ziyaretin ardından öğrenciler, mutlu bir şekilde barınaktan ayrıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.