Hava Durumu

Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme! Gözaltına alınan kişi...

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan minik Leyla'nın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan şüphelinin bir kadın olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme! Gözaltına alınan kişi...

Ramazan Bayramı'nın ilk günü il merkezine bağlı Bezirhane köyünde dedesinin evinin önünde bir anda ortadan kaybolan minik Leyla'nın cansız bedeni dün akşam saatlerinde köye 3 kilometre uzakta dere kenarında bulundu

GÖZALTINA ALINAN KİŞİ KADIN

Öte yandan Leyla'nın ölümüne ilişkin Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin ise bir kadın olduğu öğrenildi.

Habertürk muhabiri Hakan Tunç olayla ilgili aktardıklarında "Kaçırılmış olduğu kesinleşti. Ölüm nedeni için açlık denildi. Onun ötesinde de şu an bulunduğumuz dere yatağındaki noktaya da bundan 3 gün önce bırakılmış olduğuna yetkililer kanaat getirdi. Şu anda Leyla'nın oradan buraya nasıl geldiğini üç savcı inceliyorlar. Bir gözaltı var, kimliği elimizde değil. Ancak sabah erken saatlerden itibaren sorgulandığını söyleyebiliriz. O kişinin bir kadın olduğunu söyleyebiliriz. Bu sazlıkların arası ve dere yatağı dronelar da dahil hem havadan hem yerden, dedektör köpeklerle defalarca burası arandı. Tarlanın sahibi burada çalışırken küçük kızın cansız bedenine rastladı" bilgilerini paylaştı.

'MEDYUM' KADIN GÖZALTINDA

Ağrı'da, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü, Bezirhane köyünde kaybolduktan 18 gün sonra, dün 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Osmaniye'den Bezirhane köyüne gelen ve 'medyum' olduğunu iddia eden kadın, gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan kadının köye gelip, Leyla'nın ailesine "Kızınız burada, şurada" diyerek, yer gösterdiği öne sürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü araştırmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.