Hava Durumu

Minik sporcuları taşıyan servisi devrildi! 1 öğrenci can verdi 15 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinden Isparta'ya yüzme müsabakası için giden ilkokul öğrencilerini taşıyan araç buzlanma sebebiyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada, minibüste bulunan 8 yaşındaki Arda İlhan öldü, sürücü ve 24 yaşındaki öğretmen Deniz Tümkaya ile 15 öğrenci yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2015 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2015 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minik sporcuları taşıyan servisi devrildi! 1 öğrenci can verdi 15 yaralı
Edinilen bilgiye göre Hatay'ın İskenderun ilçesinden yüzme müsabakası için ilkokul öğrencilerini Isparta'ya götüren Sabit Arıcıoğulları kontrolündeki 31 KB 747 plakalı araç saat 05.00 sıralarında Konya - Isparta Karayolu, Fele Yolu Mevkii'nde buzlanma sebebiyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Arda İlhan (8) isimli öğrenci takla atan aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. 15 öğrenci, 1 öğretmen ve ve 1 sürücü olmak üzere toplam 17 kişi de yaralandı.



Yaralanan öğrenciler 11 öğrencinin Şarki Karaağaç Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavileri yapılırken, 4 öğrencinin ise Yalva Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Araç şoförü ise savcının emri ile gözaltına alındı. Öte yandan öğrencilerin antrenör Deniz Kümkaya kazada yara almazken öğrencilerinin başından ayrılmadığı öğrenildi. Kazada yaralanan öğrencilerin isimlerinin; Emir Peköz (9), Ceren Bulut (11), Neriman Yücel, Eda Peköz, Nisa Eylül Arbaç (9), Bora Genç (9), Azra Yörenç (9), Cansın Özkan (11), Çınar Sarıtaş (10), İlke Aktuğ (8) olduğu öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.