Hava Durumu

Misi'de Nilüfer Fotoğraf Şenliği başladı

Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Fotoğraf Şenliği, fotoğraf gönüllülerini tarihi Misi Mahallesi'nde buluşturdu. Atölyeler, söyleşiler, fotoğraf turları ve gösterimlerin gerçekleşeceği şenliğin açılışında konuşan Başkan Turgay Erdem, "Bugünden itibaren Misi'nin her noktasında fotoğrafla karşılaşacak, fotoğraf konuşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2019 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2019 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Misi'de Nilüfer Fotoğraf Şenliği başladı

Nilüfer Belediyesi'nin örnek projeleriyle "Sanat Köyü" olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Misi (Gümüştepe) Mahallesi, Nilüfer Fotoğraf Şenliği'yle 14 Temmuz'a kadar fotoğraf sanatçılarına ve tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Fotoğraf Şenliği'nin açılışı, geniş katılımla gerçekleşti. Açılışa, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, fotoğraf sanatçıları, davetliler, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Turgay Erdem, şenliğe Dora Günel, Cengiz Akduman, Murat Germen, Ara Güler Müzesi Müdürü Umut Sülün, Hamza Rüstem Müzesi Küratörü Mert Rüstem'in aralarında bulunduğu değerli fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf tarihçisi ve Mysia Fotoğraf Müzesi Küratörü Engin Özendes'in, Fotoğraf Şenliği'ne katılarak, sanatseverlerle bir araya geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Engin Özendes, Altan Bal, Dora Günel, Jochen Proehl, Murat Germen, Elvan Baransel ve Misi Köyü Muhtarı Hasan Balta'ya şenliğe katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Turgay Erdem daha sonra sanatçılarla birlikte Mysia Fotoğraf Müzesi'ndeki Jochen Proehl'in "Biriktirilmiş Zaman", Misi Fotoğraf Grubu'nun "Benim Köyüm" adlı sergisini ve Misi'nin sokaklarındaki fotoğraf sergilerini gezdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.