Hava Durumu

MMO Bursa Şubesi'nin ziyaretleri sürüyor

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlere, MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik, MMO Bursa Şube Sayman Üyesi Ahmet İhsan Taşkınsel ve MMO Bursa Şube Müdürü Kaan Özten katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MMO Bursa Şubesi'nin  ziyaretleri sürüyor

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Mudanya Belediye Başkanı HNayri Türkyılmaz'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a görevinde başarılar dileyen MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli, destek mesajlarını da iletti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette yeni döneme dair projeleri paylaşan Türkyılmaz, "Odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla ile sürekli iletişim halinde ve bilimin ışığında belediyecilik çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. Düşünceli, Türkyılmaz'a kurumsal işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti. Kent sorunlarının ve sorunların çözümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, Düşünceli, Meslek Odaları ile Yerel Yönetimler arasında gerçekleşen diyalog ve işbirliğinin önemi vurgulandı. Türkyılmaz, Akademik Odalar ile birlikte işler yapmanın önemini belirterek, ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi'ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.