Hava Durumu

MODEF 37'inci kez kapılarını açacak

MODEF Fuarcılık tarafından bu yıl 37'ncisi düzenlenecek olan İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı için geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MODEF 37'inci kez kapılarını açacak

İnegöl'ün en önemli organizasyonu olan MODEF Fuarı 21/27 Mart tarihinde kapılarını açacak. Hazırlıklarla alakalı bilgi veren MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu sene fuarla alakalı çok önemli değişiklikler yaptıklarını belirtti. Başkan Uğurdağ, "Bildiğiniz gibi MODEF kentimizin en önemli markalarından biri. Geçen kasım ayında gerçekleştirdiğimiz fuarda yaptığımız değişiklerin semeresini almaya başlamıştık. Bu fuarda ilk tarihi değiştirdik. Bundan önce nisan ayında gerçekleştirdiğimiz fuarı bu sene mart ayına çektik. Maksadımız yurt içinde başlayacak sezonu daha önceden yakalayabilmek.

Yurt içi pazarda düğünlerle başlayan hareketliliği inşallah daha önce yakalamış olacağız. Yaptığımız bir başka değişiklik ise, çadırın kurulmaması olacak. Bildiğiniz gibi bundan önce ana binamız dışında birde portatif fuar alanımız vardı. Bu sene o alanı da iptal ettik. Diğer bir değişiklik ise, belki de en önemlisi bu fuara başta Gana, Nijerya, Fildişi, Kongo, Tanzanya, Güney Afrika ve Rusya başta olmak üzere 20'ye yakın ülkeden mobilya ithalatçılarını getireceğiz. Bildiğiniz gibi bu uygulamamızı sadece MODEF Expo fuarımızda yapıyorduk. Yurt içi fuarımıza da değer katmak ve katılımcımızın faydasını arttırmak adına bu yıl ilk defa yurt dışı ziyaretçi organizasyonumuz olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.