Hava Durumu

Modele 'örtünme cezası'

ABD'nin Los Angeles kentinden model Kinsey Golden, erkek arkadaşıyla birlikte gittiği Filipinler'de 26 Mart'ta motosikletle ilerlerken polis tarafından durduruldu. Polis Golden'ın erkek arkadaşına tişörtünü giymesini, Golden'ın da poposunu örtmesini istedi. Polis ikiliye ayrıca kural ihlali yaptıkları gerekçesiyle ceza kesti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Modele  'örtünme cezası'

Sputnik'te yer alan habere göre Instagram'da 40 bin takipçisi olan ABD'li model Kinsey Golden, erkek arkadaşı Trav Springer'la tatil yaptığı Filipinler'de motosikletle ilerlerken polis tarafından durduruldu.

Polis pantolonsuz olan ve üzerinde yalnızca bikinisinin altı olan Golden'ın poposünü bir şalla örtmesini istedi. Polis Springer'a da üzerine tişört giymesini söyledi.

Polis ikiliye ayrıca kask takmadıkları için ceza alabilecekleri uyarısında bulundu.

The Sun'a konuşan Trav, kuralları ihlal ettiklerinin farkında olmadıklarını belirtti ve "Adayı ve halkını seviyoruz. Umarız kimseyi kırmadık" dedi.

Polis de ikiliye kural ihlali yaptıklarına dair ceza kesip yollarına devam etmelerine izin verdiklerini aktardı. Polis ayrıca turistlerin daha uygun kıyafetler giymesi gerektiğini hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.