Hava Durumu

MODSİAD üyeleri iftarda buluştu

Etkin sektör derneklerinden Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MODSİAD) üyeleri Kültürpark Orman'da gerçekleştirilen iftar yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2012 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2012 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MODSİAD üyeleri iftarda buluştu

Başkan Mustafa Yedikardeş ve eşi Gülgün Yedikardeş'in ev sahipliği yaptığı geceye, üyeler aileleri ile birlikte katıldı. Geleneksel hale gelen iftar yemeğinin 6'ıncısı Kültürpark Orman'da gerçekleştirildi. İftar yemeğine kardeş dernek Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD)Yönetim Kurulu Başkanı Engin Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Çetin, Genel Sekreter Barış Görgüç, Ergun Deniz, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, AK Parti Bursa Ekonomi İşleri Başkanı İbrahim Okur, Kasapoğulları Orman Ürünleri Dursunali Kasap misafir olarak katıldı.

Geleneksel hale gelen iftar yemeklerinde üyeler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MODSİAD Başkanı Mustafa Yedikardeş, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Yedikardeş, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızı bu yıl da gerçekleştirmekten mutluyuz. Yeni üyeler ile daha da güçleniyoruz. Sektör olarak da Türkiye'de ve dünyada kentin adını gururla taşıyoruz. Bu sinerjimizin sonucudur" dedi.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.