Hava Durumu

Moskova'da kazanan yok

Türkiye Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rusya'yla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Rusya'nın golü 35. dakikada Aleksandr Samedov'dan gelirken millilerin golünü 59. dakikada Yunus Mallı attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Moskova'da kazanan yok

SON HAZIRLIK MAÇI

Türkiye ile Rusya Dünya Kupası maçları öncesinde hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Ay Yıldızlı ekip, ilk hazırlık maçında İran'ı 2-1 mağlup ederken, ikinci hazırlık maçında Tunus ile 2-2 berabere kalmıştı. Milliler üçüncü ve son maçında Rusya ile 1-1 berabere kaldı ve hazırlık sürecini tamamladı. Maçın 35'inci dakikasında Çağlar'ın hatalı pasında hızlı çıkan ev sahibi ekip, Samedov'un düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Rusya soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

YUNUS'UN İLK GOLÜ

Ay Yıldızlılar, ikinci yarıda daha etkin bir oyun sergiledi. Dakikalar 59'u gösterdiğinde uzun pasla topla buluşan Yunus, birkaç metre top sürdükten sonra uzak mesafeden güzel bir vuruş çıkardı ve attığı güzel golle skoru 1-1'e getirdi. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg formasını terleten Yunus, bu golle A Milli Takım adına ilk golünü kaydetti. UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Rusya 2. Grup'ta 7 Eylül ve 14 Ekim 2018'de iki kez daha karşı karşıya gelecek.

Wolfsburg formasını terleten Yunus, Rusya karşısında A Milli Takım adına ilk golünü kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.