Hava Durumu

Motor tutkunları Teknik Oto'da

BMW Motorrad Yetkili Satış Bayii olan Teknik Oto Ovaakça, baharın gelmesiyle birlikte motor tutkunlarının yüzünü güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motor tutkunları Teknik Oto'da

HABER I Burcu Sekmen I

Tüm kış garajda bekleyen motosikletlerin sıcaklıkların artmasıyla gün yüzüne çıkması, Teknik Oto'da yüz güldüren kampanya ve etkinliklerle müşterilerinin karşısına çıktı. G310R, C650 Sport, R1200GS Adventure, R Nine T, G310GS, R1200GS model-lerinin sergilendiği ve test sürüşü imkanının sağlandığı etkinliğe farklı şehirlerden gelen motor tutkunları adeta akın etti.

32 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Motosikletlerin yanı sıra butik aksesuarların da sergilenerek satışa sunulduğu programda ev sahipliği konuşmasını yapan BMW Grup Satışlar Müdürü Berk Özgün, "Bugün burada tüm BMW modellerini kapsayan güzel bir etkinliğe imza attık. Müşterilerimiz dilediği modelleri belirlenen sürüş parkurumuzda deneme imkanı bulurken, motorlarımızın da donanım ve performans özelliklerini keşfetme fırsatı yakalıyor. 32 bin lira ile 180 bin lira arasında değişen motosiklet fiyatlarımızda bahara özel indirimler uyguluyoruz. Tüm motor tutkunlarını Teknik Oto'ya bekliyoruz" dedi.

Bahar etkinliğine özel olarak G310R modelinde kaçırılmaz fırsatlar sunduklarını ifade eden Teknik Oto Motorrad Satış Danışmanı Raif Okan Meriç, "Güncel fiyatı 32 bin lira olan modelimizde kısa süreliğine, 28 bin 530 liraya kadar indirim sağlarken sıfır faizle kredi kampanyası başlattık. Kampanyamız, beklentinin üzerinde talep gördü. Teknik Oto olarak ayrıcalıklı hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

GÜVENLİ ADRENALİN FARKI

Test sürüşleri sırasında müşterilere eşlik eden ve can güvenliği açısından tüm önlemleri sağlayan Güvenli ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Taner Yavuz da tüm motor tutkunlarını önce güvenlik konusunda uyararak, "Keyif almak için motosiklete binin ve güvenli adrenalinin tadını çıkarın. Ne olursa olsun motosikletinize full kıyafet ile binin. Unutmayın hava çok sıcak ama asfalt çok sert" diye uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.