Hava Durumu

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte özellikle akşam saatlerinde trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Belediye kavşağında yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motosiklet sürücülerine ceza yağdı
Gün içerisinde ve iftardan sonra özellikle şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor. İftarın ardından Belediye kavşağında uygulama yapan Asayiş Büro Amirliği, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kuş uçurtmadılar.

Uygulamalardan kaçmaya çalışan sürücülerde ekiplerin ara sokaklarda aldıkları önlemlere takıldılar. Yapılan uygulamada 19 motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış 7 motosiklet trafikten men edilirken, 7 motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.