Hava Durumu

Moussa Sow: Beni zaten biliyorsunuz

Moussa Sow, "Kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz. Mustafa Er ile iyi bir ivme yakaladık. Geldiğimde sakatlık yaşadım ve gerçek seviyeme gelmem zaman aldı ama herkes zaten benim niteliklerimi ve yapabileceklerimi biliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Moussa Sow: Beni zaten biliyorsunuz

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

"EN İYİSİNİ VERİYORUM"
Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atiker Konayspor'u 2-1 mağlup edip bitime 3 hafta kala rahat bir nefes aldığı maç sonrası açıklamalarda bulunan Timsah'ın Senegalli golcüsü Moussa Sow, bu galibiyete takım olarak ihtiyaçları olduğunu ve kendisinin de yavaş yavaş gerçek seviyesine yaklaştığı söyledi. 32 yaşındaki oyuncu, "Her şeyden önce Konyaspor karşısında çok önemli ve ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Ben de kişisel olarak her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum. İlk geldiğimde bazı sakatlıklar yaşadım ama zaten herkes benim geçek seviyemi ve niteliklerimi biliyor. Yavaş yavaş gerçek seviyeme dönüyorum " dedi

"MUSTAFA HOCA GAYRETLİ"
Mustafa Er'in takımın başına geçmesinden sonra iyi bir ivme yakaladıkları ve üst üste aldıkları galibiyetlerle stresli dönemden uzaklaştıklarını söyleyen 32 yaşındaki futbolcu, "Ligin ikinci yarısında uzun süre kazanamadığımız zamanlar olmuştu. Mustafa Hoca geldikten sonra ivmemiz değişti ve galibiyetler almaya başladık. Mustafa Hoca takıma bir şeyler katabilen ve her zaman en iyisini vermeye gayret eden bir adam. İyi işler de yapıyor. Umarım sezon sonuna kadar kendisiyle devam ederiz. Tabii ki Paul Le Guen'in de yaptığı güzel işleri unutmamak lazım. Şu anda takım olarak iyi yoldayız ve sezonun geri kalanını en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.